The Project

The Village Center at CU Boulder is a forward-looking multipurpose facility that provides far more than a new, contemporary dining venue on campus. With a large conferencing facility as well as student support services and study lounges, the Village Center serves both students on the Williams Village area of campus and the greater campus community much like a student union. Seating includes 700 indoor seats plus an additional 150 outdoor seating options. Highlights of the (slated to be) LEED Gold project include a grand staircase, tables and artwork by local artisans, “blender bikes” for smoothies and a hydroponic greenhouse providing fresh produce for the salad bar.

The Details

Project Type: New Construction
Project Size: 100,000 SF total | 35,000 SF dining | 700 seats
Completed: 2017
Client: University of Colorado Boulder
Services: Planning, Programming, Architecture and Interior Design
Certification: LEED Gold

News: On Campus Magazine Article

Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0

Related Articles

Our newest multipurpose dining hall at the University of Colorado Boulder is featured in On Campus Magazine, higher ed’s premier campus dining publication. Download the article: CU Village Center – On-Campus Hospitality Magazine (March 2017) 0000